Меню

Бъркани яйца с чоризо

19 октомври 2020 | 04:54 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 яйца
300 г чоризо
½ глава лук
1 стрита скилидка чесън
1 червена сладка чушка
1 люта чушка по желание 
сол и черен пипер на вкус
15 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Нарежете чоризото и го сложете в дълбок, добре загрят тиган с няколко капки мазнина. Добавете към него лука и чесъна. Когато месото стане леко златисто може да добавите нарязаните чушки. След 1-2 минути добавете и разбитите яйца. Бъркайте хубаво, овкусете със сол и черен пипер. Премахнете от котлона, когато яйцата са готови.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай