Меню

Печен карфиол с пармезан и чесън

3 ноември 2020 | 05:12 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 супени лъжици чесън, пресован 
3 супени лъжици зехтин
1 глава карфиол, разделен на розички 
5 супени лъжици настърган пармезан 
Сол и черен пипер на вкус 
1 супена лъжица пресен магданоз, нарязан
49 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 220 градуса. Намажете тава за печене с малко мазнина. В купа смесете зехтина с чесъна. Добавете розичките карфиол. Похлупете с чиния и раздрусайте, за да полепне навсякъде. Прехвърлете в тавата за печене. Печете за около 25 минути. Покрийте с пармезан и печете за още 5 минути. 

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT Max от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай