Меню

Пилешки кюфтета с магданоз и чесън

9 ноември 2020 | 16:17 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
500 г мляно пилешко
1 глава лук, ситно нарязан
1 връзка магданоз, ситно нарязан
1 яйце
2-3 скилидки чесън
2 супени лъжици майонеза
Сол и черен пипер на вкус
Брашно за овалване 
Олио за пържене
45 мин

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Смесете мляното пилешко с лука, магданоза, яйцето, чесъна, майонезата и подправките. Омесете каймата много добре. Загрейте мазнината за готвене. Оформете кюфтета с ръце. Оваляйте ги в брашното и пържете по 5-7 минути от всяка страна. Отцедете кюфтетата върху кухненска хартия. 

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай