Меню

Разядка с артишок, спанак и пармезан

11 ноември 2020 | 00:23 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 глава бял лук, нарязан 
8 скилидки чесън, пресован
400 г артишок
300 г спанак
230 г пармезан, настърган
½ кубче зеленчуков бульон
1 чаша майонеза
220 г заквасена сметана
15 мин

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Пасирайте лука и чесъна с пасатор или в блендер. Добавете сварения артишок. Пасирайте. Добавете спанака, пармезана, кубчето бульон. Пасирайте добре. В отделна купа разбъркайте майонезата и сметаната. Добавете ги към останалата смес и отново пасирайте. 

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай