Меню

Микс от подправки за пилешко месо

21 ноември 2020 | 14:50 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1/2 чаена лъжичка сол
1/4 чаена лъжичка смлян черен пипер
1/2 чаена лъжичка пушен или сладък червен пипер
1/8 чаена лъжичка лют червен пипер
1/2 чаена лъжичка чесън на прах
1/2 чаена лъжичка лук на прах
1/2 чаена лъжичка суха мащерка
1/2 чаена лъжичка сух босилек
1/2 чаена лъжичка сушен розмарин
1/4 чаена лъжичка сух магданоз
5 мин

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

Всички съставки се комбинират и се съхраняват в буркан с капак, като е добре до 3 месеца да го изразходвате и да си направите нов. Може да овкусите цяло пиле, пилешки гърди, бутчета.

Снимка: Pixabay

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай