Меню

Микс от подправки за свинско месо

24 ноември 2020 | 15:46 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1/2 ч.ч. кафява захар
1 супена лъжица сол
1 супена лъжица кимион на прах
1 супена лъжица чесън на прах
1 супена лъжица чили на прах
1 супена лъжица черен пипер
1 супена лъжица червен пипер
2 ч.л. суха горчица
5 мин

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

Всички съставки се слагат в купичка и се разбъркват добре, след което може да съхранявате в буркан с капак за около 6 месеца. Когато приготвяте свинско, овкусете месото с този микс преди печене.

Снимка: Pixabay

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай