Меню

Телешко с броколи и джинджифил на тиган

28 ноември 2020 | 05:08 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 супени лъжици брашно
300 г телешки бульон
2 супени лъжици пудра захар
2 супени лъжици соев сос
450 г телешко филе, нарязано на ивици
1 чаена лъжица пресен джинджифил, нарязан
1 скилидка чесън, пресован
350 г броколи, накъсани на розички
30 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В малка купа смесете брашното, бульона, захарта, соевия сос. Разбърквайте, докато захарта се разтвори напълно. В голям дълбок тиган загрейте мазнина на висока температура. Запържете месото за 4-5 минути, докато покафенее. Добавете сместа с бульона, джинджифила, чесъна, броколите. Оставете да заври, намалете котлона. Нека къкри за 10 минути или докато сосът се сгъсти.

Снимка: iStock

Изберете още от:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай