Меню

Бонбони Рафаело с течен шоколад

5 януари 2021 | 05:02 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
250 г маскарпоне
80 г пудра захар или мед на сладост
150 г кокосови стърготини
течен шоколад
кокосови стърготини за овалване на бонбоните
20 мин

  • Порции: 10-12

Продукти
Приготвяне

Комбинирайте в купа сиренето, захарта/меда и кокосовите стърготини. Вземете в ръката си малко от полученото тесто и леко го разстелете. Сложете в средата малко течен шоколад и внимателно оформете топче. Същото направете и с останалата част от тестото. Оваляйте бонбоните в кокосови стърготини и ги сложете в хладилник за поне 30 минути.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай