Меню

Италиански брускети Fettunta само с 3 съставки

13 януари 2021 | 09:21 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
5 филии хляб, може и да не е съвсем пресен
2-3 скилидки чесън
зехтин
10 мин

  • Порции: 5

Продукти
Приготвяне

На грил тиган или скара запечете леко хляба от двете страни. За тази рецепта наистина е важно да ползвате хубав, качествен хляб. Запечените филийки, още докато са топли, се натриват със скилидки чесън, разрязани наполовина. След това на всяка филийка се капва зехтин – количеството зависи от вашия вкус. За финал поръсете с малко сол. Тези брускети са много вкусни и така, но може да ги сервирате със сирена, колбаси.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай