Меню

Салата със зеле, пилешко и дресинг

22 януари 2021 | 04:35 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
Няколко листа червено зеле, може и бяло да добавите
300 г печено или варено пилешко месо без кожата
1 зелена ябълка
1 голям морков 
няколко стръка зелен лук 
няколко стръка магданоз
За дресинга:
½ опаковка майонеза 
1 ч.л. мед
2 с.л. оцет или лимонов сок
сол, черен пипер на вкус
1 стрита скилидка чесън
15 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Зелето и ябълката се нарязват на тънки ивички, а морковите се рендосват. Сложете ги в подходяща купа и добавете към тях лука, накъсаното пилешко месо, нарязания магданоз. Пригответе дресинга и овкусете салатата.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай