Меню

Зелена салата с месо и дресинг

8 февруари 2021 | 05:33 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
400 г микс зелени салати или айсберг, маруля
200 г прошуто или друг колбас по ваш избор
150 г моцарела
150 г сирене чедър
1 малка глава лук
За дресинга:
1/2 опаковка майонеза
100 г заквасена сметана
1 стрита скилидка чесън
малко наситнен магданоз
няколко капки оцет
сол, черн пипер на вкус
15 мин

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

Салатата се измива и накъсва в голяма купа. Към нея се прибавят нарязаните шунка, яйцата, моцарелата, лука и настъргания чедър. Комбинирайте съставките за дресинга и овкусете салатата.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай