Меню

Пилешки хапки с пармезан и чесън

19 февруари 2021 | 04:45 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
500 г пилешко месо без кожа и кости
½ ч.л. чесън на прах
сол, черен пипер на вкус
2 с.л. масло
2-3 скилидки стрит чесън
¼ чаша настърган пармезан
няколко стръка наситнен магданоз
25 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Месото се нарязва на хапки и се овкусява със сол, черен пипер и чесън на прах. В дълбок загрят тиган, разтопете малко масло и запечете месото от всички страни до златисто и готовност. Добавете двете супени лъжици масло, стрития чесън и гответе още около минута. Свалете от огъня и веднага добавете магданоза и пармезана. Разбъркайте хубаво и сервирайте.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай