Меню

Яйчена салата с майонеза и лук

2 март 2021 | 05:47 | Илияна Николова
Добави в любими
8 яйца
8 супени лъжици майонеза
1 чаена лъжица горчица
4 супени лъжици нарязан пресен лук
Сол и черен пипер на вкус 
¼ чаена лъжица червен пипер
30 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Сварете яйцата в студена вода. 10 минути след като водата заври ги свалете от огъня. Охладете ги под течаща вода. Обелете черупките и изчакайте да изстинат. Сложете ги в купа. Намачкайте ги. Добавете майонезата, горчицата и лука. Овкусете със сол, червен и черен пипер. Разбъркайте много добре. Сервирайте върху брускети или препечени филийки.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай