Меню

Домашен течен шоколад с бадеми и фурми

13 март 2021 | 05:39 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 чаши сурови бадеми
2 супени лъжици кокосово масло
3 фурми без костилки
мед на сладост
1/3 чаша натурално какао на прах
1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
20 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Запечете бадемите за около 12 минути в предварително загрята фурна на 180 градуса. След това ги сложете в кухненски робот и ги смелете заедно с останалите съставки до получаване на гладък шоколад. Ако сместа е твърде гъста, може да увеличите количеството на кокосовото масло.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай