Меню

Песто с кориандър и орехи

3 март 2021 | 04:20 | Илияна Николова
Добави в любими
1 голяма връзка пресен кориандър
5 скилидки чесън, пресован
1 супена лъжица бял винен оцет
50 г настърган пармезан
½ чаена лъжица лют червен пипер
50 г орехи
Сол на вкус
100 мл зехтин
5 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Пасирайте в блендер всички съставки на пестото. Добавете солта и ядките накрая. Ако се налага добавете и още зехтин, за да стане сместа гладка и мека. Сервирайте пестото с паста по избор. Поръсете с още пармезан за декорация.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай