Меню

Ръжен хляб в хлебопекарна

6 март 2021 | 04:15 | Илияна Николова
Добави в любими
250 мл топла вода
2 супени лъжици меласа
1 супена лъжица олио
1 чаена лъжица сол
260 г пшеничено брашно
170 г ръжено брашно
3 супени лъжици кафява захар
1 супена лъжица какао 
¾ чаена лъжица ким
1 чаена лъжица суха мая
3 ч.

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Сложете всички съставки в купата на хлебопекарната. Настройте на програма, подходяща за пълнозърнести печива. Изберете степен на изпичане на коричката според вашите вкусове.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай