Меню

Картофена салата с царевица, яйца и колбас

21 март 2021 | 05:02 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 и 1/2 кг картофи
1 малка консерва царевица
4 твърдо сварени яйца
1 връзка пресен лук
200 г колбас по ваш избор
няколко маслини
За дресинга:
200 г майонеза
2-3 с.л. оцет
няколко стръка наситнен магданоз или копър
сол, черен пипер на вкус
40 мин

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

Картофите се нарязват като за салата и се сваряват. След като са готови ги прецедете и сложете в дълбока купа, за да изстинат. Изплакнете царевицата и я добавете към картофите. Нарежете лука, маслините, колбаса и яйцата. Накрая овкусете с дресинга и разбъркайте добре.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай