Меню

Омлет с гъби, спанак и ементал

8 април 2021 | 05:56 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 яйца
1 супена лъжица прясно мляко
Сол и черен пипер на вкус
1 малко кубче масло
1 шепа пресен спанак
4 супени лъжици гъби, нарязани
4 супени лъжици настърган ементал
20 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Разбийте яйцата с млякото. Овкусете със сол и пипер. Излейте ги в нагорещен тиган на средна температура. Изчакайте 30-40 секунди. Добавете и гъбите, сиренето ементал и спанака. След 2 минути обърнете омлета от другата страна много внимателно. Печете за още 2 минути.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай