Меню

Пилешки бутчета с вкусна марината

18 април 2021 | 05:55 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 кг пилешки бутчета
2 големи глави жълт лук
4 с.л. майонеза
сол, черен пипер на вкус
60 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Смелете в кухненски робот съставките за марината. Сложете бутчетата в дълбока купа и ги залейте с нея, след което с ръце разнесете хубаво марината върху месото. Трябва да бъдат намазани от всички страни. Покрийте купата с фолио и я поставете в хладилник за 6-8 часа. След това подредете месото в тава върху хартия за печене и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност (около 45 мин).

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай