Меню

Печено свинско бонфиле с мед и горчица

12 май 2021 | 05:23 | Илияна Николова
Добави в любими
1,5 кг свинско бонфиле (цяло парче)
6 супени лъжици мед
4 супени лъжици дижонска горчица
2 супени лъжици оцет
3 супени лъжици соев сос
Сол на вкус 
Черен пипер на вкус
180 мин

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 220 градуса. Смесете меда, горчицата, оцета, соевия сос, солта и пипера. Разбъркайте. Поставете месото в тава за печене. Втрийте добре в него получения сос. Печете без фолио за около 10-15 минути на 220 градуса. След това намалете температурата на 180. Открийте месото и печете за още 2 часа или до готовност. Сервирайте, полято със соса, който ще се образува в тавата за печене.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай