Меню

Салата с картофи, цвекло и яйца

7 юни 2021 | 05:41 | Илияна Николова
Добави в любими
4 картофа, обелени и нарязани на кубчета
350 г червено цвекло от буркан, отцедено
4 яйца
2 супени лъжици майонеза
Сол и черен пипер на вкус 
2-3 стръка пресен лук
45 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода. Отцедете и ги оставете да изстинат. Сварете яйцата. Оставете и тях да изстинат напълно и ги нарежете на полумесеци. Сложете всички подготвени продукти в купа за салата. Добавете майонезата, солта и пипера. Разбъркайте много добре. Накрая поръсете със ситно нарязан пресен лук.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай