Меню

Песто с шамфъстък

23 юли 2021 | 13:20 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 чаши пресен босилек
1/2 ч.ч. настърган пармезан
1/2 ч.ч. зехтин екстра върджин
1/3 ч.ч. шамфъстък без черупки
1 скилидка чесън
Сол, черен пипер на вкус
10 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Сложете всички съставки в блендер или кухненски робот. Започнете да смилате на ниска скорост, след което може да увеличите. Трябва да се получи хомогенна смес. Опитайте и ако е необходимо добавете още сол и черен пипер.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай