Меню

Нахут със спанак на тиган

5 юли 2021 | 05:10 | Илияна Николова
Добави в любими
1 супена лъжица зехтин
4 скилидки чесън, пресовани 
½ глава лук, нарязана
300 г спанак
400 г варен нахут от буркан, отцеден
½ чаена лъжица кимион
½ чаена лъжица сол
20 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте тиган на средна към висока температура. В него запържете чесъна и лука, докато омекнат или за 5 минути. Добавете спанака, нахута, кимиона и солта. Разбъркайте много добре, докато нахутът омекне и започне да се разпада леко. Сервирайте веднага.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай