Меню

Пълнени картофи

23 ноември 2007 | 14:46 | Аз жената
2 от 1 гласа
Добави в любими
4 големи картофа
1 яйце
100 г кашкавал
50 г шунка

Продукти
Приготвяне

Сварете картофите и ги обелете. Срежете по средата по дългата страна. С лъжица издълбайте картофа. Настържете кашкавала, нарежете шунката на лентички, добавете яйцето – това е плънката. Напълнете с нея издълбаните картофи. Поставете в тавичка и запечете в силна фурна за 6-7 минути.
Добър апетит!

 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Lena ( преди 12 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Janine ( преди 12 години )
vapros na vkus,no az mislija,4e moje i bes maznina .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Tatyana ( преди 12 години )
Не се ли слага мазнинка? Вярно , че кашкавалът и шунката могат да са доста мазни , но все пак май трябва малко олио /масло .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар