Меню

Хрупкаво свинско с чесън, сусам и джинджифил

18 юли 2021 | 05:45 | Илияна Николова
Добави в любими
4 бр. свински пържоли от рибица 
225 мл соев сос
8 тънки резена пресен джинджифил 
4 скилидки чесън, пресовани 
1 чаена лъжица черен пипер 
100 г галета 
2 супени лъжици сусам
180 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Поставете пържолите в купа със соевия сос, джинджифила, чесъна, пипера. Оваляйте добре, за да полепнат всички аромати и вкусове по месото. Охладете в хладилник за 2 часа. Загрейте фурната на 180 градуса. В плитък съд смесете галетата със сусама. Извадете месото от маринатата. Оваляйте го добре в сместа с галетата. Подредете месото в тава за печене. Печете за 45 минути или до златиста коричка.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай