Меню

Касерола с наденица и чушки на фурна

12 октомври 2021 | 06:20 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
6 бр. свинска наденица
1 голяма червена чушка, нарязана 
1 голяма жълта чушка, нарязана
1 голяма зелена чушка, нарязана 
1 глава лук, нарязана 
125 мл доматена пасата 
75 мл гореща вода
Сол и черен пипер на вкус
90 мин

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

В голям дълбок тиган запържете до златисто надениците, нарязани на парчета. Извадете от тигана и отцедете върху хартия. В голям съд за печене смесете надениците, нарязаните чушки, лука, доматената пасата и водата. Разбъркайте добре, докато продуктите се смесят. Овкусете с подправки и отново разбъркайте. Печете на 180 градуса за около 1 час, като разбърквате от време на време.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай