Меню

Бисквитени шоколадови топчета с лешници

19 октомври 2021 | 10:27 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
250 г крема сирене
1 натурален шоколад – разтопен
½ ч.ч. течен шоколад
1 чаша ситно натрошени печени лешници, без сол
1 пакет натрошени бисквити по ваш избор
60 мин

  • Порции: 15-20

Продукти
Приготвяне

В купа разбийте крема сиренето, разтопения шоколад и течния. След това добавете към тях натрошените бисквити и разбъркайте с помощта на шпатула. Получената смес се слага в хладилник, за да стегне добре, поне 30 минути. След това се оформят топчета, които се овалват в натрошените лешници.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай