Меню

Салата с пиле, спанак, манго и кашу

12 октомври 2021 | 05:24 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 бр. пилешки гърди филе 
Сол и черен пипер на вкус 
2 скилидки чесън, пресован 
2 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици балсамов оцет 
200 г пресен спанак
1 манго, обелено и нарязано 
2 супени лъжици кашу
45 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Овкусете пилешките гърди със сол и пипер. Втрийте ги обилно с пресования чесън. Загрейте грил тиган на средна към висока температура. Запечете пилешкото от двете страни до кафява коричка. Нарежете го на тънки ивици. Смесете зехтина и оцета в купа. Подредете спанака в купа за салата. Поръсете с дресинга. Овкусете със сол. Подредете отгоре пилешкото филе. Добавете нарязаното манго и кашуто. Сервирайте салатата неразбъркана.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай