Меню

Паста със сирене горгондзола и сметана

14 ноември 2021 | 05:52 | Михаела Лазарова
Добави в любими
320 г къса паста 
350 г сирене горгондзола
150 мл течна сметана за готвене
мащерка, черен пипер и сол на вкус 
около 50-100 г по-едро натрошени орехи
25 мин

  • Порции: 1-2

Продукти
Приготвяне

В дълбок тиган с незалепващо покритие сложете сметаната. Когато кипне прибавете към нея нарязаното сирене. Бъркайте докато сиренето се свърже добре със сметаната. Добавете мащерката, черния пипер, сол на вкус ако е необходимо. Намалете котлона и след 2-3 минути добавете сварената според инструкциите на опаковката и отцедена паста. Разбъркайте хубаво, добавете ядките и сервирайте.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай