Меню

Яйчен ордьовър

19 декември 2007 | 12:00 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
5-6 яйца
100 г шунков салам
10-12 маслини
по желание майонеза или горчица

Продукти
Приготвяне

Сварете твърдо яйцата. Обелете и нарежете на половинки. По желание намажете отгоре с малко майонеза или горчица. поставете кръгче от салама и най-отгоре – половин маслинка. Подредете в сервирна чиния.
Добър апетит!

 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Tatyana ( преди 12 години )
Чудесно вкусово съчетание , красив външен вид с малко продукти ! Особено подходящо е за неочаквани гости - става бързо .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар