Меню

Рецепта за сос „Ранч“

9 януари 2022 | 05:09 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
½ ч.ч. заквасена сметана
¼ до ½ ч.ч. кисело мляко
2 супени лъжици майонеза
1 супена лъжица наситнен пресен магданоз
1 супена лъжица наситнен пресен копър
1 ч.л. лук на прах
1 стрита скилидка чесън
сол, черен пипер, лимонов сок на вкус
10 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Всички съставки се комбинират добре в купичка. Може да опитате соса и да регулирате съставките според вкуса ви. Преди да сервирате е хубаво да оставите соса за 10-15 минути, за да се свържат по-добре вкусовете. Този сос е подходящ за овкусяване на печено месо, салати с риба, месо, зеленчуци, чипс.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай