Меню

Кето карфиол с чедър и сметана

24 януари 2022 | 13:01 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
½ глава карфиол на розички 
1 чаша сирене чедър, настъргано
¼ чаша сметана
Сол и черен пипер на вкус
45 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Кипнете подсолена вода в тенджера и сварете карфиола за 10 минути, докато омекне. Отцедете.

Смесете чедъра, сметаната, солта и пипера в голяма купа. В тава за печене сложете карфиола. Покрийте го със сместа. Разбъркайте. Печете за 25-30 минути или до златисто.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай