Меню

Крем с фъстъчено масло за торти и мъфини

20 февруари 2022 | 06:30 | Михаела Лазарова
4 от 4 гласа
Добави в любими
340 г меко масло
150 г пудра захар
340 г фъстъчено масло или фъстъчен тахан
90 мл течна сметана за разбиване без захар
1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
10 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Всички съставки се слагат в купа и се разбиват с миксер (около 10-15 минути) до получаването на пухкава смес. Ако искате глазурата да е по-твърда може да добавите още малко пудра захар. Също така може и да я охладите в хладилник преди декорация или добавянето ѝ върху блатовете на тортата, но разбира се не е задължително.

Снимка: iStock

Вижте също:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай