
45 мин
-
Порции: 4
Накиснете нудлите в студена вода за 30 до 50 минути, докато омекнат. Отцедете и оставете настрана.
Загрейте маслото в дълбок тиган. В него запържете пилешкото до кафяво. Извадете от тигана и оставете настрана. Добавете олиото и загрейте на средна към висока температура. Счупете яйцата едно по едно в горещото олио, като разбърквате. Върнете пилешкото в тигана за 5 минути. Добавете омекналите нудли, оцета, соевия сос, захарта и пипера.
Разбъркайте добре, за да се смесят всички вкусове. Разбърквайте, докато нудлите станат напълно меки. Накрая добавете кълновете и фъстъците. Гответе още 3 минути. Сервирайте веднага.
Снимка: iStock
Опитайте още: