Меню

Глазура с кондензирано мляко за торти и мъфини

5 февруари 2022 | 05:20 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г меко, но студено масло
1 малка консерва подсладено кондензирано мляко
1/2 ч.ч. разтопен тъмен шоколад
10 мин

  • Порции: 15-20

Продукти
Приготвяне

Маслото се слага в купа и се разбива до пухкавост с миксер. След това се прибавя кондензираното мляко и отново се разбива добре. Накрая се добавя и разтопеният шоколад. Разбивайте още няколко минути, докато се получи гладка консистенция. Този вкусен и богат крем е подходящ за украси на торти, мъфини, тарталети, а защо не и като пълнеж в някои от блатовете на тортата.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай