Меню

Спагетена баница

09.01.2008г. / 09 58ч.
Вергиния Генова
Спагетена баница

Правили сте спагети и сте надценили възможностите на домашните си любимци или на гостите. В тенджерата са останали спагети, какво да ги правите? Нито е да ги претопляте пак, нито е да ги хвърляте. Ако сте икономична домакиня ви предлагам да направите с тях спагетена баница.

В зависимост от количеството спагети което ви е останало, добавяте пропорционално яйца, прясно мляко (или кисело), сирене – натрошено на дребно (или извара). Разбира се, може да експериментирате и с други продукти.

В намазнена тавичка изсипвате спагетите и заливате с приготвената смес. Печете в предварително загрята фурна.

Експериментът си струва.

Коментар: В моя край (Джебел) слагат същата смес между кори от баница и става супер.
Суна Гавазова, 43 г.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
sevda ( преди 12 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Svetla ( преди 12 години )
po sa6tiq na4in italqncite prigotvqt makaroni,no ne podsladqvat ,a pribavqt obilno ka6kaval,mnogo e vkusno!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
K**** ( преди 12 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Людмила ( преди 12 години )
Според мен това е вариант на млечна баница. Сигурно е хубаво!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Стойчева ( преди 12 години )
Ето такива ценни идеи търся.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар