60 мин
-
Порции: 6
В тенджера на средна температура смесете портокаловите корички със захарта и портокаловия сок. Гответе, докато започне да ври. Отделно в купа разбийте яйцата и нишестето.
Свалете тенджерата от котлона. Прецедете през цедка портокаловите корички. Смесете портокаловата част с частта с нишестето. Върнете на котлона обратно за 10 минути, като разбърквате постоянно, докато се смесят и сместа се сгъсти и започне да образува балончета.
Свалете от котлона и оставете крема да се охлади. Междувременно разбийте сметаната с миксер. Добавете я към изстиналия портокалов крем. Добавете и маскарпонето. Разбийте с миксер. Излейте сместа в подходящи за пудинг чаши.
Снимка: iStock
Вижте още: