Меню

Домашните чеснови хлебчета на баба

3 април 2022 | 06:34 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
½ чаша масло, размекнато 
3 супени лъжици зехтин
4 скилидки чесън, пресован 
1 супена лъжица чесън на гранули 
1 супена лъжица пресен магданоз, ситно нарязан 
½ чаена лъжица сол 
4 филийки хляб
30 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Постелете тава за печене с алуминиево фолио. Смесете мекото масло, зехтина, чесъна, чесновите гранули, магданоза и солта в купа. Разбъркайте много добре, докато се смесят напълно.

Намажете всяка филийка хляб със сместа. Подредете филийките в тавата. Печете за около 25-30 минути или до получаване на златиста коричка.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай