
35 мин
-
Порции: 2
За да си приготвите това вкусно ястие ще ви бъде необходим голям тиган с капак. Загрейте малко зехтин и добавете към него нарязаните чесън и магданоз. След 1-2 минути добавете чери доматите, които сте нарязали наполовина. Похлупете с капак. Когато поомекнат добавете доматено пюре, каперсите, нарязаните маслини и кедровите ядки. Гответе няколко минути и прибавете рибните филета, виното и ригана. Похлупете с капак и гответе 15-20 минути, ако сосът не се е редуцирал и ви е твърде много, премахнете капака и гответе още малко, докато част от течностите се изпарят. За финал овкусете с малко сол, ако има нужда и черен пипер на вкус.
Снимка: iStock
Опитайте още: