Меню

Домашен течен шоколад с лешници и кокосово мляко

3 август 2022 | 05:18 | Михаела Лазарова
3 от 2 гласа
Добави в любими
250 – 300 г печени лешници без сол
1 и 1/2 супени лъжици кокосово масло
3 супени лъжици натурално какао на прах
1/3 ч.ч. мед или кленов сироп
1/2 ч.ч. кокосово мляко
една малка щипка сол – по желание
20 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Печените лешници се слагат в блендер или кухненски робот и се смилат добре до получаването на смес, която наподобява лешников тахан. След това към тях се добавят останалите съставки и отново всичко се смила много добре. Ако е необходимо добавете още кокосово мляко, мед или какао.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай