Меню

Плодови домашни бонбони

21 февруари 2008 | 15:36 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
Плодови домашни бонбони

Приготвяне

Тази рецепта е уникална, лесна и много ефектна. Няма яйца, няма печене и е подходяща за вегетарианци, за хора на диета и за деца. Подходяща е за парти, ако посрещате гости на кафе или просто ви се похапва нещо вкусно.

Продукти за 18 бонбона:
10 сушени кайсии
5 сушени сливи
100 г стафиди
100 г лешници
кокосови стърготини за овалването

Приготвяне:
С мелачка (чопър) нарежете на ситно всички компоненти без кокосовите стърготини. Меленето отнема около 2-3 минути, за да са нарязани всички добре. В този процес се смесват всички продукти.
Оформете топчета с еднакъв размер и оваляйте всяко топче в кокосови стърготини. Поставете в хартиени гнезда или чинийка за поднасяне.
За съхранение – поставете в затворена кутия в хладилника.
Добър апетит!

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай