
60 мин
-
Порции: 10
Загрейте фурната на 180 градуса. Забъркайте заедно продуктите за топинга в малка купа и оставете настрана.
Разбийте маслото със захарта с помощта на миксер, докато стане пухкава смес. Добавете яйцата едно по едно и разбийте до гладкост. Пресейте сухите съставки. Докато миксерът работи, започнете да добавяте сухите съставки на части, като не спирате да разбивате. Така сместа ще стане гладка и хомогенна. Накрая добавете ванилията.
Излейте тестото в предварително намазана с малко мазнина тава за печене с хартия. Поръсете със сместа за хрупкавия топинг и разнесете, за да покрие напълно.
Печете за около 40 минути или до златиста коричка.
Снимка: iStock
Опитайте още: