Меню

Свински пържоли с пармезан в еърфрайър

8 април 2023 | 06:05 | Илияна Николова
Добави в любими
½ чаша настърган пармезан
1 чаена лъжица червен пипер
1 чаена лъжица чеснов прах
1 чаена лъжица сол
1 чаена лъжица сушен магданоз
½ чаена лъжица черен пипер 
4 бр. свински пържоли
2 супени лъжици зехтин
40 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Настройте еърфрайъра на 190 градуса. В купа смесете пармезана, двата вида пипер, чесновия прах, солта и магданоза. Разбъркайте добре. Намажете месото със зехтина. Оваляйте в сместа с подправките и пармезана, докато полепне добре.

Поставете месото в купата на еърфрайъра. Гответе за 30 минути на 190 градуса.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай