Меню

Пиленца с риба тон и крема сирене

9 април 2023 | 07:13 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 филия хляб
куркума на прах на вкус
200 г крема сирене
100 г консервирана риба тон
50 г настърган пармезан
2 листа босилек
няколко листа магданоз
20 мин

  • Порции: 4-6

Продукти
Приготвяне

В кухненски робот смелете до получаването на ситни трохи хляба и куркумата, след това ги сложете в чиния. Отделно комбинирайте отново в кухненски робот крема сиренето с отцедената риба тон, настъргания пармезан и билките. От получената смес се оформят топчета. Две по две, едно върху друго се съединяват с помощта на клечка за зъби. От зърна черен пипер оформете очички на пиленцето, може да ползвате малко парче морков или чушка за човката.

Снимка и идея: facebook GialloZafferanoLovesItaly

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай