
-
Порции: 6-8
1. Почистете обеления домат от семките и го нарежете на кубчета. Наситнете магданоза.
2. В купа настържете кашкавала и натрошете сиренето. Прибавете доматите и магданоза, галетата, сухия чесън и 1 яйце. Разбъркайте добре.
3. В купа разбийте яйцата за панировката, а брашното за овалване изсипете в подходяща чиния.
4. Подсушете чушките, цепнете ги по дължина така, че да се разтворят. Във всяка сложете от плънката и навийте рулца. Оваляйте в брашно и потопете в разбитите яйца.
5. Пържете на маслена баня до готовност. Извадете от мазнината и отцедете.
Съвет: Сервирайте със свежа салата по желание.
Снимка: ©2023 THE WALT DISNEY COMPANY BULGARIA, All Rights Reserved
Споделяме няколко кулинарни съвети от Лора и Стоян. Повече вижте тук.
Тук може да видите и рецептата им за Козуначени топчета с домашен течен шоколад
Вижте още: