Меню

Черноморска салата

03.02.2004г. / 00 00ч.
Аз жената
Черноморска салата

Продукти:
1. цветни макарони – 0, 350 кг
2. риба тон – консерва или друга консервирана риба /по избор/-0, 150 кг
3. стерилизирани миди – 0.150 кг
4. рачешки ролца – 0.150 кг
5. кисели краставици – 0, 100 кг
6. консервирани гъби – 0, 100 кг
7. сос – /майонеза – 0, 200 кг; крема сирене – 1/2 пакетче; пасирани маслини0, 050кг/
8. копър /на вкус/

Приготовление: макароните се сваряват, след което се прибавят рибата, мидите, нарязаните на дребно рачешки ролца, нарязаните гъби и кисели краставици.
Поръсва се обилно с копър и се залива със соса от майонеза, крема сирене и маслини, който е предварително добре пасиран.
Добър апетит!

Коментирай