Меню

Препечени филийки с бурата и аншоа

31 май 2023 | 07:38 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
5-6 филийки хубав хляб по ваш избор
3 топки сирене бурата
10-12 филета аншоа
2 с.л. зехтин
10 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

В добре загрят тиган сипете зехтина. Запечете леко филийките от двете страни. Сложете ги в чиния. Сиренето бурата ще намерите под формата на топки, като моцарелата. Сложете ги в купичка и с помощта на нож и вилица ги нарежете на малки парчета. Сложете от сиренето върху хляба и отгоре подредете по 2-3 парченца от рибата. 

По желание може да добавите и малко настъргана лимонова кора. 

Снимка: istock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай