![300 г крема сирене
400 г тънко нарязана пушена сьомга
няколко свежи листа босилек – наситнени
2 ч.л. нарязан пресен див лук
лют пипер – по желание и на вкус](/media/files/resized/article/654x358/0e1/426a1f14747cee8b3bfcdd91985fb0e1-dc7cfeca00cb953c6cc70da586f3ab5c.jpg)
15 мин
-
Порции: 8-10
В купа комбинирайте сиренето и подправките, и разбъркайте добре. Вземете едно парче от рибата и го намажете със сместа. (Размера на рулата зависи от предпочитанията ви. Ако парчетата риба са големи, може да ги разрежете на по-малки). След това внимателно завийте на руло. По желание може да фиксирате с парти клечка. Същото направете и с останалата риба и крема сирене. Покрийте рулата със свежо фолио и ги сложете в хладилник за около час преди сервиране.
Снимка: iStock
Опитайте още: