
-
Порции: 2-3
Месото се нарязва на по-големи хапки и се слага в купа. Към него се добавят съставките за маринатата и всичко се разбърква много добре, за да може месото да се овкуси хубаво. Покрийте купата със свежо фолио и я сложете в хладилник за поне 1 час, за да се маринова месото. В купа сипете корнфлейкса и го натрошете с ръце, за да не е твърде едър.
Яйцата се разбиват отделно, а в чиния трябва да си сипете и брашно. Вземете парче месо, потопете го в яйцето, след това в брашно, отново в яйце и накрая в корнфлейкса.
Така приготвените хапки се подреждат в кошницата на еърфрайъра и леко се напръскват със спрей с мазнина или олио. Гответе на 180 градуса за 15 минути или до готовност. Поднесете хапките с любимите ви сосове и салати.
Снимка: iStock
Опитайте още: