90 мин
-
Порции: 10-12
В купа с помощта на миксер разбийте заедно маслото и захарта, след което добавете яйцата и отново разбийте. Когато се получи пухкава смес сложете брашното, бакпулвера, канелата и отново разбийте. Следва да добавите намачканите банани и 100 г от фъстъченото масло. Намазнете тава за печене и я застелете с хартия за печене. Изсипете половината от тестото.
Върху него добавете остатъка от фъстъченото масло и след това сипете и останалата част от тестото. Печете в предварително загрята фурна на 150 градуса с вентилатор. Печете хляба около 60-70 минути. След като изстине може да поръсите с пудра захар по желание. Сервирайте с чаша какао, течен шоколад или както ви харесва.
Снимка: iStock
Вижте и